logga

Om oss

Oljebolaget i Skåne tar nästa steg till att bli Skånes bästa leverantör av oljeprodukter, pellets och pellets tillbehör så som pelletsbrännare, pellets kaminer, pellets pannor m.m. Vi kan göra kompletta installeringar för era behov. Vi levererar endast kvalitets produkter för den skånska marknaden.


Det här innebär att vi enbart fokuserar på den skånska marknaden och satsar ännu mer på att utöka vår service till våra kunder där. Med Oljebolaget i Skåne får du en lokal leverantör som ställer upp för dej, när som helst, dygnet runt. Du kan vara säker på att alltid få den bästa kvaliteten och bästa dagspris* enbart från svenska raffinaderier och svenska leverantörer. Med 40 år i branschen uppfyller Oljebolaget i Skåne AB dina krav på en säker leverantör när det gäller

produktkunskap, service, leveranstrygghet, installationer, miljö och ekonomi.Kontakta oss för information eller ett besök angående pellets utrustning. Vi gör hembesök för att på ett tryggt och enkelt sätt komma med förslag som ger dig en bra och billig energi lösning.


Du kan alltid nå oss på någon av våra telefonnummer för vi anser att bra service innebär att alltid vara tillgänglig, när som helst, dygnet runt.


Våra hämtlager liger i Helsingborg eller Hörby. Om ni vill prova vår pellets eller pelletsen tagit slut, kan ni hämta pellets omgående på våra respektive hämtlager. Ta kontakt med


© Oljebolaget i Skåne AB -