logga

ariterm groupmysinge
Mysinge och SolbergaI ett normalhus kan kaminen ersätta upp till 80 procent av tidigare uppvärmning. Därför är det ett så bra komplement för dig som har elvärme och inte vill investera i ett vattenburet system. Kaminen är konstruerad så att det är enkelt att ansluta den till en gammal eller ny skorsten. Den väger knappt 140 kg, så du behöver inte förstärka bjälklagen.Mysinge har front, topp och sidor i gjutjärn. 
Om du vill kan du komplettera med natursten. 

Ladda ner PDF

Ladda ner Installationsanvisning

Nyhet! Nu finns "Drag" Fläktstyrd Rökgaskanal

Se mer under Nyheter!

Ladda ner PDF

Ladda ner Installationsanvisning
solberga
Solberga har front, topp och sidor i plåt. 
Kombinera gärna med natursten.


soft


Ariterm Soft

Ariterm Soft styrs via en kontrollpanel med rumsgivare där du enkelt till exempel kan höja och sänka värmen. Kontrollpanelen reglerar automatiskt effekten i tre steg allt efter husets värmebehov.
Rumsenheten är försedd med en display som bland annat ger dig information om rumstemperatur, pelletsförbrukning, pelletslager och larmfunktion. Ariterm Soft har en effekt på 2 -5 kW.

Enkel att sköta
Ariterm Soft är lättskött. Med ett externförråd kan det gå långa perioder mellan påfyllningarna. En pelletskamin är också en trygghet vid eventuellt strömavbrott då man med ett bilbatteri och en spänningsomvandlare kan erhålla fortsatt drift utan störningar.
Ariterm Soft är en formskön skapelse och med dess välvda former och den flammande pelletselden tillförs harmoni och välbefinnande.
Ladda ner PDF

© Oljebolaget i Skåne AB - Box 14, 242 21 Hörby